Redactie

Rinke de Haan (hoofdredacteur / webredacteur)

Rinke

Rinke is derdejaars student Media en cultuur en lid van de (web)redactie van BLIK. Het leek haar altijd al leuk om deel te zijn van een tijdschriftredactie, dus toen ze hoorde dat er een plekje vrij was, heeft zij ogenblikkelijk gereageerd. Na het sollicitatiegesprek voelde ze zich als door de bliksem getroffen: hier wilde ze bij! Altijd al heeft ze journalist willen worden en heeft ze een breed interessegebied gehad. En zonder blikken of blozen durft ze toe te geven dat spelfoutjes verbeteren een kleine hobby van haar is. Verder houdt ze niet van eten uit blik, want koken is één van haar passies. En waar ze echt een hekel aan heeft? Woordgrappen.

 

Dennis Vermeulen (redacteur / penningmeester / vormgever)

DennisDennis studeert Media and Performance Studies en wat kun je dan beter doen dan bij een mediatijdschrift gaan? Als zelfverklaarde spellingsneuroot kan hij vooral tijdens de eindredactie z’n lol niet op. Op zijn kamer heeft hij als blikvanger (je snapt ‘m) een muur vol posters van Loesje, dus hij houdt van mooie tekstjes en zoekt dat graag terug in alle ingestuurde kopij. Verder zit-ie op het geld − en dat is natuurlijk altijd fijn.

 

Cilia Hulspas (REDACTEUR / Secretaris)

CiliaCilia is derdejaars studente Media en cultuur. Ze schrijft graag, zowel voor haar studie als voor zichzelf, en wil graag na haar studie de journalistiek in. Haar interesse in genderwetenschap, televisie, nieuwe media en kunst komen goed overeen met de focus van BLIK. Als groot voorstander van de ‘altijd-blijven-leren’-filosofie is er voor haar niets beters dan bij de redactie van zo’n breed mediatijdschrift te werken!

 

Ellen Horst (redacteur / PR)

EllenEllen is vierdejaars student Nederlandse Taal en Cultuur. Naast haar passie voor taal(kunde) en literatuur interesseert ze zich voor film, theater en kunst. In haar vrije tijd verzamelt ze LP’s, doet ze soms een poging tot sportiviteit en jaagt ze op taalfoutjes in het wild. Dat laatste komt goed van pas bij haar plaats in de redactie van BLIK, waar ze deze hobby uitgebreid kan beoefenen.