Redactie

Maria Boog (hoofdredacteur / PR)

Maria Boog is derdejaarsstudent Media en cultuur en de nieuwe hoofdredacteur van het tijdschrift. Met haar passie voor taalkunst en ambitie om later een belezen en kritische senior te worden, hoopt ze bij dit brede mediatijdschrift aan het goede adres te zijn. Ze houdt van de korte, komische en krachtige teksten van Loesje, en lacht het meest en het hardst om woordgrappen.

 

Marjolein Wellink (redacteur / penningmeester)

Marjolein is vierdejaarsstudent Muziekwetenschap en zorgt als penningmeester voor de administratie van BLIK. Ze is geïnteresseerd in veel aspecten van media, maar uiteraard heeft dat wat een bijzonder beroep doet op het gehoor een speciaal plekje in haar hart. Naast het maken van muziek neemt ze graag foto’s en heeft ze een enorme fascinatie voor het Eurovisiesongfestival. Ook houdt ze ervan om bronnenlijsten te maken, want het is toch heerlijk om deze volgens regeltjes te kunnen voorzien van de juiste leestekens en hoofdletters? Ze voelt zich dus helemaal thuis bij de BLIK-redactie!

 

IVO Hora (REDACTEUR / Webredactie)

Ivo Hora is geboren met een passie voor muziek, en een vermogen om te toveren met woorden. In een oogwenk hengelt hij zo een taalfoutje uit je tekst. Over foutjes gesproken, Ivo is dit jaar even geen student, en werkt voor een marketingbedrijf. Om toch goed betrokken te blijven in het academische veld, vindt hij het supertof om het team van BLIK te versterken als webredacteur. Onder het genot van heerlijke Pink Floyd-nummertjes, gaat hij aan de slag met de website, en onderhoudt hij het contact met de recensenten. All-in-all it’s just another BLIK in The Wall!

 

Ari Tazelaar (redacteur / Secretaris)

Ari Tazelaar is tweedejaars Media en Cultuurstudent met een grote interesse voor theater, dans en filosofie. Ze maakt nu een jaar deel uit van de BLIK-redactie en kan haar lol nog altijd niet op tijdens de eindredacties: taalfoutjes opsporen is zegmaar echt haar ding. Verder wordt ze vrolijk van dansen (zowel in als aan de bar), muziek maken en reisjes plannen. Vooruitblikkend op de toekomst ziet Ari zichzelf mogelijk als dramaturg in het theater werken of als redacteur bij een krant of tijdschrift. Kortom, bij BLIK zit ze helemaal op haar plek.